Mijn favorieten

Aankoopbegeleiding

 Aankoopbegeleiding

Het aankopen van uw nieuwe woning is geen dagelijks werk voor u.  Dus wanneer u een huis wilt kopen, adviseren wij u om een aankoopmakelaar in de arm te nemen. Een VBO-aankoopmakelaar behartigt namelijk, op een vakkundige manier, uw belangen bij het aankopen van uw woning.
 

 Hoe ziet de aankoopbegeleiding door Flevo Makelaars eruit?

Graag helpen wij u tijdens het gehele het traject om uw nieuwe huis aan te kopen. Wij controleren de bouwkundige staat van de woning en zetten alle juridische en financiële zaken voor u op een rijtje. Zo weet steeds waar u aan toe bent en neemt u de juiste beslissingen voor nu en in de toekomst. En vindt u dan de woning van uw dromen, dan is het zaak dat u deze tegen een scherpe prijs koopt. Namens u onderhandelen wij met de verkopende partij en doen er alles aan om de gewenste aankoopprijs te realiseren. Tijdens het gehele proces nemen wij bij elke belangrijke stap contact met u op voor overleg.
 

 Bezichtigen en onderhandelen

Als aankoopmakelaar gaan wij met u mee naar elke bezichtiging. Wij weten welke vragen belangrijk zijn om te stellen aan de verkopende partij. We kijken naar de staat van onderhoud van de woning: zijn er gebreken? Ook doen wij onderzoek naar uw toekomstige woning zodat u voldoet aan uw (wettelijke) onderzoek plicht. Hierin nemen we o.a. mee: verborgen gebreken, bestemmingsplannen, het energielabel en milieuaspecten. Wanneer u de woning wilt kopen, dan adviseren wij u over een reëel- en scherp openingsbod. Natuurlijk onderhandelen wij namens u zodat u de woning voor een scherpe aankoopprijs kunt kopen. Wij nemen bij elke belangrijke stap contact met u op voor overleg. 
 

 Het koopcontract

Is het koopcontract opgesteld, door de verkopend makelaar, dan controleren wij deze documenten zorgvuldig voor u. We nemen het koopcontract uitvoerig met u door en beantwoorden uw vragen over het koopcontract of de verdere afhandeling.
 

 Uw aankoop financieren - verzekeren

Een hypotheek of financiering dat past bij uw situatie en dat ook voor de toekomst goed in elkaar zit, is van groot belang. Voor (vrijblijvend) advies en het afsluiten van een hypotheek en/of verzekeringen, werken wij samen met Huis & Hypotheek Almere. Wij adviseren u voordat u op pad gaat om te kijken naar woningen, eerst uw hypotheekmogelijkheden met een Erkend hypotheekadviseur te bespreken. Zeker in de huidige markt, is het van belang dat u snel kunt schakelen. 
 

 Contact

Wilt u ons inschakelen als aankoopmakelaar of heeft u vragen over aankoopbegeleiding? Neem gerust contact met ons op. 036 – 2020 4 202 (ook ‘s-avonds en in het weekend) 
 


  Lees meer over ons
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring