Mijn favorieten

Flevo Bedrijfsmakelaars

Flevo Bedrijfsmakelaars is de bedrijfsmakelaar die actief, persoonlijk en betrokken is.


Uw vastgoed verkopen, aankopen, verhuren, financieren en verzekeren!


Flevo Bedrijfsmakelaars heeft u meer te bieden.

  • Verzorgde online presentatie door professionalspresentatie in o.a. digitale etalages met professionele styling en fotografie;
  • financierings- en verzekeringsmogelijkheden en veel contacten in de beleggerswereld
  • 24-7 bereikbaar
  • actieve online marketing via website en social media 


Flevo Bedrijfsmakelaars is sinds de start van het kantoor bezig om het makelaarsvak anders en beter te doen. Meer actie, meer beweging en meer resultaat tegen een scherp tarief. Onze verkoopinspanning is hoog: in samenspraak met u bepalen wij een goede (vraag)prijs en strategie. Wij presenteren door middel van een uitgebreid stylingsadvies en een topfotograaf. Flevo Bedrijfsmakelaars biedt uw vastgoed actief aan op onze eigen website, diverse andere platformen, op Ventu (Dé webstie waar al het bedrijfsmatig vastgoed wordt aangeboden) en social media. Wij bieden bezichtigingsmogelijkheden in de avonden en weekeinden.


Flevo Bedrijfsmakelaars denkt in oplossingen.

In alle opzichten houden wij goed contact met u als klant. Wij gaan met u in overleg als wij tegen iets aanlopen en geven u altijd een terugkoppeling, mocht dat noodzakelijk zijn.

Wat uw situatie ook is; Flevo Bedrijfsmakelaars denkt in oplossingen die verder gaan dan dat u van een makelaar zou mogen verwachten. En zo hoort het, vinden wij!

Wij gaan graag met U in gesprek om een passende aanbieding met betrekking tot de verkoopcourtage voor u te maken. Maar in alles profiteert u van onze full-service dienstverlening.

Flevo Bedrijfsmakelaars neemt graag voor u het hele verkoopproces van uw vastgoed uit handen, alles wordt dan voor u geregeld.


Maar wij bieden u veel meer services;

aankoopbegeleiding/huurbegeleiding; het veilig verhuren van uw vastgoed, beheer van uw bedrijfspand door middel van technisch en/of financieel beheer; hypotheken, financieringen en verzekeringen; taxaties; advies in energiebesparende mogelijkhedenadvies bij complexe vastgoedcases; incassoservice. Wilt u meer informatie over een onderwerp?

Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring