Mijn favorieten

Verzekeringen

Je nieuwe huis en spullen verzekeren

Logisch dat je trots bent op je eigen huis. En om dat te blijven, zorg je er goed voor. Dat betekent niet alleen een schilderbeurt op zijn tijd, maar ook een goede voorbereiding op risico’s. Zowel voor je huis als voor de spullen die erin staan. Daarvoor sluit je een verzekering af. Wij helpen u graag met het zoeken naar een verzekering die bij uw wensen past. 

 

Opstalverzekering voor je huis

Schade aan je huis kan de waarde ervan flink verminderen. Daarom stellen hypotheekverstrekkers een opstalverzekering vaak verplicht. Die verzekering dekt schade aan muren, plafonds of je dak door bijvoorbeeld brand, inbraak en storm. De verzekering wordt ook wel woonhuisverzekering genoemd. De dekking is verschillend per verzekeraar.

 

Inboedelverzekering voor je spullen

De inboedelverzekering verzekert schade aan spullen in en om het huis. Ook hier gaat het om schade door bijvoorbeeld brand, inbraak of storm. Maar ook als je zelf iets laat vallen. Meestal denk je dan aan de dure dingen, zoals een bank of de computers. Maar ook het servies, je boeken en kleding moet je meetellen.

 

Aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) 

Een AVP is niet verplicht in ons land, maar wel zeer aan te raden. Schade kan op veel manieren ontstaan. Als jij iets doet waardoor schade ontstaat, kun je namelijk aansprakelijk worden gesteld voor de schade. Dat betekent dat jij opdraait voor de materiële schade (aan spullen), maar ook voor letselschade (aan de gezondheid van mensen). Zeker die letselschade kan behoorlijk in de papieren lopen. Dan is het fijn als je verzekerd bent. 
 

Rechtsbijstandverzekering

Stel dat je een geschil hebt met je werkgever. Je krijgt geen bouwvergunning voor je dakkapel. Of je bent het niet eens met de behandeling van een arts. Met een rechtsbijstandverzekering ben je verzekerd van rechtshulp.

Een rechtsbijstandverzekering is een natura-product. Dat betekent dat er (meestal) geen geldbedrag, maar hulpverlening wordt geboden. Je hebt recht op juridische bijstand door de jurist van een rechtsbijstandsverzekeraar. Ook de kosten van het inhuren van externe deskundigen of advocaten vallen onder de dekking, evenals de kosten van een gerechtelijke procedure.

De verzekering bestaat vaak uit modules. Je kunt daarmee helemaal zelf bepalen wat je wel en niet wilt verzekeren. Voorbeelden van modules zijn: inkomen, verkeer en medisch.

 

Uiteraard kunnen wij u ook helpen met uw andere verzekeringen.

Bel voor een vrijblijvend advies: 036 - 202 4 204

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring