Mijn favorieten

Founding member Floriade Business Club

In Almere beginnen de groene gedachten al behoorlijk te leven met de komst van de Floriade in 2022. De Floriade is een gigantische tuinbouwtentoonstelling welke wereldwijd hoog aangeschreven staat. Mensen uit binnen- en buitenland komen naar deze wereldtuinbouwtentoonstelling toe om nieuwe ideeën op te kunnen doen of om te genieten van de duurzame samenstellingen van natuurlijke producten. Een evenement met internationale allure en dat in het mooie Almere.

Flevo Makelaars is Founding Member van de Floriade Business Club en
ondersteunt de Floriade 2022


Voor ons een goede reden om lid te worden van de Floriade Business Club. Als clublid van de Floriade Business Club willen wij de Floriade een groen hart toedragen. Wij vinden het belangrijk om ons maatschappelijk verantwoord in te kunnen zetten voor de stad waarin ons bedrijf is gevestigd.

De Floriade Business Club bestaat uit voornamelijk Flevolandse ondernemers die zich betrokken voelen bij de Floriade en die zich graag willen inzetten om dit project tot een succes te maken. Wij kunnen ons volledig vinden in deze gedachten en dragen ook graag ons eigen steentje bij aan de toekomst van Almere.

De cijfers: het is de 7? Floriade in Nederland en tegelijk de 23? editie van de AIPH wereldtuinbouwtentoonstelling.Ga naar de site van de Floriade 2022 Almere

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring