Mijn favorieten

Onze medewerkers

Flevo Makelaars BV

Hans van Dijk
Hans van Dijk
Directeur - VBO Makelaar
Hans heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de verkoop van woningen in Nederland en het Caribisch gebied.

In verschillende functies, zowel in verkoop als ontwikkeling van (recreatie)woningen en op diverse andere terreinen heeft hij de ervaring opgedaan die hij nu dagelijks meeneemt in de uitoefening van zijn vak bij Flevo Makelaars.

Het specialisme van Hans is recreatiewoningen. Flevo makelaars is daardoor een van de weinige makelaars in Flevoland die u rechtstreeks kunnen informeren over recreatiewoningen in Nederland en daarbuiten. Ook voor beleggingsprojecten bent u bij Hans aan het juiste adres.

Hans woont sinds vele jaren in Almere en heeft door diverse maatschappelijke functies een groot netwerk en weet daardoor wat er speelt in Almere. Voor deze maatschappelijke betrokkenheid is hij in 2001 benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Het motto van Flevo Makelaars 'Actief – Persoonlijk Betrokken' is hem op het lijf geschreven.
Rico Mijsen
Rico Mijsen
Register Makelaar - Register Taxateur
- Klantgericht en betrouwbaar
- Sinds 1999 in de makelaardij
- Gecertificeerd Makelaar en Register Taxateur
- Ingeschreven bij het NRVT en het SCVM
- Technisch en bouwkundig goed onderlegd

Veel ervaring met aankoop en verkoop van woningen en ook gediplomeerd verhuurmakelaar.
'Zelf woon ik met veel plezier met mijn gezin in Almere. Ik geniet van de natuur die de stad te bieden heeft en de ruimte. Een huis kopen of huren, of je woning verkopen is voor de meeste mensen een grote gebeurtenis. Het gaat toch om de plek waar je thuis bent. Ik ben een actieve en betrokken makelaar en mijn dag is goed als jij als klant tevreden bent.'
Ronald Peters
Ronald Peters
VBO Makelaar
Ik woon vanaf 1999 in Almere door toeval. Hoewel ik werkte in Amersfoort, kon ik daar geen passende woning vinden. Totdat ik een brochure onder ogen kreeg over het nieuwbouwproject “Gewild wonen”. Zo gezegd, zo gedaan: Ik kocht een kavel en liet er een huis bouwen. Geboren en getogen in de Zaanstreek, heb ik in de loop van de jaren de stad Almere steeds beter leren kennen en waarderen. Ik ken geen stad in Nederland met zoveel gezichten, met in ieder stadsdeel andere type woningen. Dat maakt Almere een bijzonder leuke stad om als makelaar in te wonen en te werken!

Mijn motto: Just do it. Zoekt u een makelaar die er is wanneer u dat wilt, dan ben ik er voor u. Bel mij op, mail mij en dan ga ik voor u aan de slag, op zoek naar de juiste koper voor uw woning of naar uw nieuwe woning. U kunt alleen in de avond of in het weekend? Geen probleem!
Robbert Winnemuller
Robbert Winnemuller
VBO Makelaar
Sinds 2018 ben ik werkzaam bij Flevo Makelaars, mijn specialisatie is de aan-/ en verkoop van vastgoed in het hogere segment, wereldwijd.

Mijn passie is om zorg te dragen dat de best mogelijke resultaten worden bewerkstelligd, dit zorgt ervoor dat iedere klant tevreden zijn/haar nieuwe residentie betrekt.

Bent u op zoek naar een woning met specifieke wensen of op een bijzondere locatie? Of heeft u vastgoed en wilt u het zo spoedig mogelijk voor de hoogst mogelijke prijs verkopen?

Een groot internationaal netwerk zorgt er mede voor dat geen brug te ver is, wij maken het mogelijk!
Sharon de Lely
Sharon de Lely
VBO Makelaar
Ongeveer 25 jaar woon ik nu met veel plezier in Almere.

In deze 25 jaar heb ik Almere mooie ontwikkelingen zien doormaken.

De afgelopen jaren heb ik in verschillende functies veel geleerd over bank- en verzekeringswezen, wet- en regelgeving en de woningmarkt! Deze ervaringen kan ik goed gebruiken om u verder te helpen met de zoektocht en begeleiding naar een nieuw (t)huis.

Ik begrijp als geen ander hoe belangrijk u het vindt, dat ik goed bereikbaar ben.

Dat u snel antwoord krijgt op de vragen die u heeft, maar ook dat ik u vertel hoe het proces van aan- en verkoop van een woning verloopt. Dat vertel ik u met plezier. Ik ben verantwoordelijk voor uw dossier van A tot Z.

Een enthousiaste makelaar met daadkracht, zo zou je mij zeker kunnen omschrijven.

Een tevreden klant, daar ga ik voor!

Ik nodig u graag uit voor een kopje koffie om kennis te maken
Henry Petersen
Henry Petersen
VBO Makelaar
Na meer dan 20 jaar in de automatisering te hebben gewerkt en talloze keren verhuisd te zijn, heb ik de laatste jaren een steeds grotere passie voor de huizenmarkt ontwikkeld.

In 2019 heb ik het roer omgegooid en besloten dat makelaardij mijn nieuwe leven gaat worden.

Inmiddels werk ik bij Flevo Makelaars en ben ik beschikbaar als je op zoek bent naar een makelaar die op een rustige en solide manier, samen met jou gaat bespreken wat de mogelijkheden zijn voor zowel aan- als verkoop.

Ik omschrijf mezelf als een no-nonsense makelaar die met beide benen op de grond staat. Enthousiast, integer en denkt in oplossingen!
Annette de Boer-van Winsen
Annette de Boer-van Winsen
VBO Makelaar K-RMT
Mijn passie voor het vak en mijn betrokkenheid voor de mensen geven mij de drive die nodig is om dit werk te kunnen doen.

Wat neem ik mee?
Al dertig jaar ben ik woonachtig en werkzaam in Almere. Ik heb Almere zien groeien als een veelzijdige, groene en goed bereikbare stad. De stad met vele (woon)mogelijkheden. Mijn werkervaring ligt voornamelijk in de dienstverlening bij verschillende bedrijven, van bancaire dienstverlening tot vertegenwoordiger en administratief ondersteuner.

Met mijn enthousiasme, doorzettings- en inlevingsvermogen heb ik het makelaarsdiploma behaald en zet ik mij volledig in voor een tevreden klant.

Wat mag u van mij verwachten?
Met veel plezier en uitdaging ben ik uw tussenpersoon/adviseur bij de verkoop van uw woning en/of de aankoop van uw droomhuis. Het is voor u een spannende tijd en dat begrijp ik. Wat is het dan fijn, dat iemand u op een persoonlijk en eerlijke wijze door dit web van wet-en regelgeving heen helpt en rekening houdt met uw belang. Ik begeleid u in het gehele proces en bereid u voor op alle stappen en mogelijkheden. Ik ben misschien niet altijd direct bereikbaar, omdat ik bij een klant ben, maar ik neem zeker dezelfde dag nog contact met u op.

Tot snel!
Zohra Wagid Hosain
Zohra Wagid Hosain
assistent Makelaar
Ik ben opgegroeid in Amsterdam en woon sinds 2010 in Almere. Door de jaren heen ben ik in Almere al heel erg gewend en vind ik het ook erg fijn om hier te wonen.
In Lelystad heb ik de opleiding Juridisch medewerker gevolgd en behaald in 2018. Ik heb in 2017 bij Flevo Makelaars stage gelopen en dat vond ik al heel leuk en wist toen al zeker dat de makelaardij iets voor mij is. Ik ben mijn opleiding al begonnen met als doel makelaar te worden.

Wat ik leuk vind aan het makelaars vak is het helpen van mensen en ze blij maken. Ik vind het fijn om er voor mensen te zijn en als ze dan ons om hulp vragen en wij hun die hulp kunnen aanbieden.
Lammy Groot-Goldberg
Lammy Groot-Goldberg
Medewerker Front en Backoffice
Sinds 1984 woon ik in Almere en heb de stad sindsdien aan alle kanten zien groeien.

Ik ben bijvoorbeeld uit de tijd dat je voor een bevalling niet in het Flevoziekenhuis terecht kon, want dat was er nog helemaal niet. Hierdoor is mijn oudste in Naarden geboren en mijn jongste in Almere. Voor een supermarkt weken wij vanuit Waterwijk uit naar Almere-Haven, daar was een Jac. Hermans.

Inmiddels ben ik met mijn gezin een aantal keren binnen Almere verhuisd en heb ik zodoende met verschillende nieuwe wijken van Almere kennisgemaakt.

Ook het makelaardijschap is geen onbekend terrein voor mij, aangezien ik in het verleden bij een ander makelaarskantoor gewerkt heb. Ik heb het toen al erg leuk gevonden om het hele proces van verkopen en kopen van woningen administratief in goede banen te leiden.

Met deze achtergrond ben ik enthousiast begonnen bij Flevo Makelaars waar u mij aan zal treffen bij de receptie van ons kantoor en waar ik mij tevens toe ga leggen op het uitvoeren van alle administratieve front en back office taken
Clairity Wirjosemito
Clairity Wirjosemito
Stagiaire
Mijn naam is Clairity. Ik ben geboren in Zaandam en woonachtig in Almere.
Ik volg de flex-opleiding Juridisch Administratief Dienstverlener in Almere Poort. Momenteel zit ik in mijn laatste leerjaar en is het de bedoeling dat ik werkervaring op doe door middel van een stage.

Tijdens mijn zoektocht naar een stageplek trok de huizenmarkt mij het meeste aan. Ik wilde graag kennis en ervaring opdoen in het vak. Ik heb gekozen voor Flevo Makelaars omdat zij een stage in een open sfeer bieden met mogelijkheden om alle kanten van het vak te leren kennen.