Omschrijving

Een fijne uitgebouwde eengezinswoning aan een groen park

Aan de rand van het Beatrixpark, ligt deze uitgebouwde eengezinswoning met 4 slaapkamers, een ruime tuin en parkeerplaats op eigen terrein. Vanuit het huis loop je zo het Beatrixpark in waar volop recreatie en ontspanningsmogelijkheden zijn.

Zo is het huis ingedeeld:
Door de charmante voordeur kom je in de hal met modern toilet, garderobe en trap naar de verdieping.  De hal leidt op de begane grond verder naar een ruime uitgebouwde woonkamer met grote (schuine) raampartij die veel licht in de woning brengt. 
De diepe achtertuin, welke nagenoeg grenst aan een van de ingangen van het Beatrixpark, is vergroot doordat er een deel gemeentegrond is bijgekocht. De keuken is uitgerust met een prima keukenblok in U opstelling. Verder is er losse apparatuur (eventueel ter overname). Een flinke raampartij geeft in de keuken mooi invallend licht.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers van verschillend formaat. De twee achterkamers hebben een velux dakraam. Deze woning is gebouwd met een zogenaamde Mansardekap. Deze kap is alleen aan de achterkant toegepast. Dit betekent dat de kamers ruim gebleven zijn door het steile dak. De badkamer is in fris wit uitgevoerd en heeft een ligbad, toilet en wastafel.

Tweede verdieping
De tweede verdieping heeft een overloop met wasmachine en drogeraansluiting, een vaste kast en toegang tot de ruime 4e slaapkamer. De zolderverdieping heeft een brede dakkapel waardoor er veel ruimte gewonnen is. Daarnaast is er een vliering met bergruimte te bereiken vanaf de zolder.

Vóór de woning is een stenen berging met plaats voor fietsen en gereedschap. De berging staat naast de parkeerplaats op eigen terrein.

Pluspunten op een rijtje
•	Uitgebouwde woonkamer met veel lichtinval
•	Een brede dakkapel op de zolderverdieping
•	Begane grond voorzien van vloerverwarming
•	Diepe tuin tegen het Beatrixpark aan
•	Tuinligging is op het Westen, de hele middag en avond zon!

Oplevering in overleg, mogelijk vanaf 1 september 2019
Bieden vanaf € 275.000,- k.k.

Kenmerken