29 foto's beschikbaar

Verkocht: Ruime eengezinswoning met garage en maar liefst 21 zonnepanelen op het dak!

Adres: Luipaardweg 16, 1338 CG Almere
Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
Perceeloppervlakte 171 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 116 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
€ 250.000,- k.k.
Verkocht

Algemeen

Op deze woning is een bieden-vanaf-prijs van toepassing. See English text below.

Bent u op zoek naar een duurzame en ruime eengezinswoning met garage, liggend in een groene, rustige en kindvriendelijke omgeving? Dan is de woning aan de Luipaardweg 16 in Almere Buiten echt iets voor u!

De eengezinswoning is zeer ruim met een woonkamer met een half-open keuken en een lichte achterkamer dat gre... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
Bouwperiode 1995
Status Verkocht
Aangeboden sinds Maandag 5 november 2018

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00135
Vraagprijs € 250.000,- k.k.
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Maandag 5 november 2018
Laatste wijziging Donderdag 10 januari 2019
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1995
Dakbedekking Dakpannen
Type dak Zadeldak
Keurmerken Energie prestatie advies
Isolatievormen Dakisolatie
Muurisolatie
Vloerisolatie
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 171 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 116 m²
Inhoud 481 m³
Oppervlakte overige inpandige ruimten 16 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 4 (waarvan 3 slaapkamers)
Aantal badkamers 1
Locatie
Ligging In bosrijke omgeving
In woonwijk
Nabij school
Nabij snelweg
Type Afgesloten tuin
Hoofdtuin Ja
Heeft een achterom Ja
Staat Normaal
Energieverbruik
Energielabel A
CV ketel
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 1
Warm water CV-ketel
Verwarmingssysteem Centrale verwarming
Zonnecollectoren
Badkamervoorzieningen Bad
Douche
Wastafel
Parkeergelegenheid Inpandige garage
Heeft een alarm Ja
Glasvezelaansluiting aanwezig Ja
Tuin aanwezig Ja
Heeft een garage Ja
Heeft een dakraam Ja
Heeft zonnepanelen Ja
Heeft ventilatie Ja
Kadastrale gegevens
Eigendom Eigen grond

Omschrijving

Op deze woning is een bieden-vanaf-prijs van toepassing. See English text below.

Bent u op zoek naar een duurzame en ruime eengezinswoning met garage, liggend in een groene, rustige en kindvriendelijke omgeving? Dan is de woning aan de Luipaardweg 16 in Almere Buiten echt iets voor u!

De eengezinswoning is zeer ruim met een woonkamer met een half-open keuken en een lichte achterkamer dat grenst aan de tuin. De woning kent maar liefst drie grote slaapkamers en een grote, inpandige garage aan de voorzijde van de woning. U wilt graag duurzaam wonen? Ook dan bent u aan het juiste adres. Met maar liefst 21 zonnepanelen op het dak genereert u voldoende energie om uw huis van elektriciteit en warmte te voorzien. Er is zelfs stroom over om uw elektrische auto op te laden of energie terug te leveren aan energieleverancier. Dubbele beglazing en goede, moderne isolatie is ook aanwezig.

Het ‘geschakelde landhuis’ is gelegen in de kleurrijke Faunabuurt in Almere. Wat opvalt is dat de wijk lekker groen is met veel bos op loopafstand. Een ander groot voordeel is dat als u werkt in Amsterdam, u binnen minuten lopend het NS-station bereikt. “Wist u dat u binnen 25 minuten in Amsterdam bent?“ en binnen drie minuten bent u bij de dichtstbijzijnde bushalte dat u snel naar Amere-Centrum brengt. Er zijn meerdere scholen in de buurt, een kinderopvang, een gezondheidscentrum, een manege, een zwembad, een buurtsuper, een sportschool en natuurlijk het Doe Mere winkelcentrum. Eén stoplichtje en u bent op de snelweg A6 naar Amsterdam of de A27 naar Utrecht.

Hoe ziet de woning eruit?

Via uw eigen oprit loopt u de woning binnen en komt u in de entree dat toegang geeft tot de woonkamer, het toilet, de meterkast en de trap naar de eerste woonlaag. Wanneer u de woonkamer binnenloopt, treft u aan de straatzijde de roomwitte keuken welke is voorzien van een koelkast met vriesvak (2017), Een combi-magnetron van het merk Bauknecht, een Bosch inductiekookplaat met afzuigkap en een AEG vaatwasser. Verder is de woning voorzien van een alarminstallatie. De L-vormige woonkamer heeft een kastanjehouten vloer van 21 mm dik en kent een voor- en achterkamer. De achterkamer heeft veel glas met kunststof kozijnen. Via de achterkamer loopt u de tuin in. De tuin is deels bestraat, deels met gras en bomen aangekleed. Wat opvalt is de hoogwaardige schuttingen aan de achterzijde- en zijkant met degelijk hang- en sluitwerk. Er is een schuur aanwezig om uw tuingereedschap op te bergen en er is een buitenkraan beschikbaar.

Via de trap komt u terecht op de overloop. Die geeft u toegang tot drie slaapkamers, de badkamer en een apart toilet. Eén kamer is momenteel ingericht als werkkamer. Ideaal wanneer u op zoek bent naar een grote woning!

Op de tweede verdieping treft u de zolder aan die verdeeld is in twee ruimten. Hier is de wasmachineaansluiting te vinden, de Omniksol 5k omvormer (2014) van de zonnepaneleninstallatie, de mechanische ventilatie (2018) en de Intergas HR ketel (2015).

Parkeren kan op eigen terrein. En daarnaast is er in de directe omgeving altijd voldoende parkeergelegenheid beschikbaar.

Wat maakt deze woning bijzonder?

Grote eengezinswoning met drie slaapkamers ( vier mogelijk ) een garage

Eigen oprit

Goede bereikbaarheid

21 zonnepanelen (100% duurzaam)

Fraaie ligging, groen en vlakbij centrum en NS-station

Kunststof kozijnen

De woning verkeert in een bouwkundig uitstekende staat

Oplevering op korte termijn mogelijk

The 'switched country house' is located in the colorful Fauna area in Almere. What is striking is that the neighborhood is nice and green with lots of forest within walking distance. Another big advantage is that if you work in Amsterdam, you can reach the railway station within minutes. "Did you know that you are in Amsterdam within 25 minutes?" And within three minutes you are at the nearest bus stop where line 5 takes you to Amere-Centrum. There are several schools in the neighborhood, a childcare center, a health center, a riding school, a swimming pool, a neighborhood supermarket, a gym and of course the Doe Mere shopping center. One traffic light and you are on the A6 motorway to Amsterdam or the A27 to Utrecht.

What does the house look like?

Through your own driveway you walk into the house and you enter the entrance that gives access to the living room, the toilet, the meter cupboard and the stairs to the first floor. When you enter the living room you will find on the street side the creamy white kitchen which is equipped with a refrigerator with freezer (2017), A microwave oven from the brand Bauknecht, a Bosch induction cooker with extractor and an AEG dishwasher. Furthermore, the house is equipped with an alarm system.
The L-shaped living room has a chestnut wood floor of 21 mm thick and has a front and back room. The back room has a lot of glass with plastic frames. Through the back room you walk into the garden. The garden is partially paved, partially covered with grass and trees. What is striking is the high quality fences on the rear and side with solid hanging and closing work. There is a shed for storing your garden tools and an outdoor crane is available.

Via the stairs you will reach the landing. This gives you access to three bedrooms, the bathroom and a separate toilet. One room is currently arranged as an office. Ideal when you are looking for a large home!

On the second floor you will find the attic which is divided into two rooms. Here you can find the washing machine connection, the Omniksol 5k inverter (2014) of the solar panel installation, the mechanical ventilation (2018) and the Intergas HR boiler (2015).

Parking is possible on private property. And in addition there is always plenty of parking available in the immediate vicinity.

What makes this property special?

Large family house with three bedrooms (four possible) a garage

Own driveway

Good accessibility

21 solar panels (100% sustainable)

Beautiful location, green and near center and railway station

Plastic frames

The house is in an excellent architectural condition

Delivery possible in the short term

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Recent bekeken