paalsteek 6, almere_02 paalsteek 6, almere_19 paalsteek 6, almere_25 paalsteek 6, almere_12 paalsteek 6, almere_41 paalsteek 6, almere_44 paalsteek 6, almere_03 paalsteek 6, almere_01 paalsteek 6, almere_13+14 paalsteek 6, almere_13 paalsteek 6, almere_14 paalsteek 6, almere_15 paalsteek 6, almere_16 paalsteek 6, almere_17 paalsteek 6, almere_17+18 paalsteek 6, almere_18 paalsteek 6, almere_20 paalsteek 6, almere_21 paalsteek 6, almere_22 paalsteek 6, almere_23 paalsteek 6, almere_24 paalsteek 6, almere_26 paalsteek 6, almere_27 paalsteek 6, almere_28 paalsteek 6, almere_29 paalsteek 6, almere_29+30 paalsteek 6, almere_30 paalsteek 6, almere_31 paalsteek 6, almere_32 paalsteek 6, almere_33 paalsteek 6, almere_34 paalsteek 6, almere_35 paalsteek 6, almere_35+36 paalsteek 6, almere_36 paalsteek 6, almere_37 paalsteek 6, almere_38 paalsteek 6, almere_39 paalsteek 6, almere_40 paalsteek 6, almere_42 paalsteek 6, almere_43 paalsteek 6, almere_04 paalsteek 6, almere_08 paalsteek 6, almere_07 paalsteek 6, almere_09 paalsteek 6, almere_11 paalsteek 6, almere_10 paalsteek 6, almere_05 paalsteek 6, almere_06 paalsteek 6, almere_04_extra paalsteek 6, almere_05_extra paalsteek 6, almere_01_extra paalsteek 6, almere_02_extra paalsteek 6, almere_03_extra paalsteek 6, almere_03_extra - rood kavelgrenzen 2
54 foto's beschikbaar

Verkocht: Wonen in een droom van een vrijstaande villa die tot in de puntjes is afgewerkt op een toplocatie? Dan is dit uw kans!!!!

Adres: Paalsteek 6, 1319 GD Almere
Type object Woonhuis, villa, vrijstaande woning
Perceeloppervlakte 533 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 242 m²
€ 750.000,- k.k.
Verkocht

Algemeen

English text below
Let op betreft een bieden vanaf prijs!

Wonen in een droom van een vrijstaande villa die tot in de puntjes is afgewerkt op een toplocatie? Dan is dit uw kans!

De villa is bijzonder smaakvol en luxe afgewerkt in een zeer consistente moderne stijl. Hierdoor is er in iedere kamer een gevoel van luxe, ruimte en rust gecreëerd. Een woning met maar liefst 8 kamers, 3 badkamers,... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Woonhuis, villa, vrijstaande woning
Bouwperiode 2012
Status Verkocht
Aangeboden sinds Vrijdag 12 januari 2018

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00046
Vraagprijs € 750.000,- k.k.
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Vrijdag 12 januari 2018
Laatste wijziging Zondag 22 april 2018
Eigendomsrechten Geheel perceel
Bouw
Type object Woonhuis, villa, vrijstaande woning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2012
Dakbedekking Bitumen
Type dak Platdak
Keurmerken Energie prestatie advies
GIW waarborgcertificaat
Isolatievormen Volledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 533 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 242 m²
Inhoud 859 m³
Oppervlakte externe bergruimte 33 m²
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 38 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 8
Locatie
Ligging Aan rustige weg
In woonwijk
Vrij uitzicht
In bosrijke omgeving
Nabij openbaar vervoer
Nabij school
Vrij
Energieverbruik
Heeft een energiecertificaat Ja
Energielabel A
CV ketel
Combiketel Ja
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 4
Warm water Centrale voorziening
Verwarmingssysteem Stadsverwarming
Airconditioning
Open haard
Vloerverwarming
Zonnecollectoren
Warmterecuperatiesysteem
Heeft Airco Ja
Heeft een alarm Ja
Heeft kabel-tv Ja
Heeft een open haard Ja
Heeft een rookkanaal Ja
Heeft fiber Opticle kabel Ja
Heeft een satelliet Ja
Heeft ventilatie Ja
Kadastrale gegevens
Eigendom Eigen grond

Omschrijving

English text below
Let op betreft een bieden vanaf prijs!

Wonen in een droom van een vrijstaande villa die tot in de puntjes is afgewerkt op een toplocatie? Dan is dit uw kans!

De villa is bijzonder smaakvol en luxe afgewerkt in een zeer consistente moderne stijl. Hierdoor is er in iedere kamer een gevoel van luxe, ruimte en rust gecreëerd. Een woning met maar liefst 8 kamers, 3 badkamers, een luxueuze keuken, parkeren voor 4 auto’s op eigen terrein, rondom tuin en mogelijkheid voor kantoor/bedrijf aan huis of bijvoorbeeld een au-pair of kangoeroe woning. Natuurlijk laat ook de locatie niets te wensen over. Doordat er een recreatieplas en haven in de nabije omgeving ligt, heb je hier 365 dagen lang het vakantiegevoel!

Deze prachtige woning heeft een hoge kwaliteitsbouw, dit huis is namelijk in 2011 ontworpen onder architectuur van Korfker Architecten.

Zodra u hier binnen komt, weten wij het zeker; u wilt hier nooit meer weg...
De villa is gelegen in de wijk, Noorderplassen West. Dit is de meest waterrijke wijk van Almere Stad én met het meeste bos. Uniek gelegen tussen de Noorderplassen met 240 hectare open water en bestaand bos. Een sluis biedt doorvaart naar het Markermeer, het bos is een uitloper van het uitgestrekte Pampushout met wandel- en fietspaden. In de wijk is de kwaliteit van het omliggende landschap overal te herkennen. Voordeel is dat de wijk al grotendeels klaar is: de wijk heeft twee basisscholen, kinderopvang, een gezondheidscentrum en een supermarkt met daarnaast winkels, een dierenkliniek tegenover de bushalte NPW Noord. Openbaar vervoer is dichtbij en via de Hoge Ring bent u in enkele minuten op de A6 en vanaf daar ligt Nederland aan u voeten.
Voordat u de woning binnengaat valt u direct al de onder architectuur aangelegde voortuin op.
De villa heeft twee entrees (met eigen huisnummer) zodat werk en privé goed te scheiden zijn en u voor uw kantoor/bedrijf een eigen adres heeft!!!

Indeling
De hal geeft u toegang tot de aparte (werk)ruimte, met eigen badkamer met douche – toilet en wastafel. Verder in de hal het gasten toilet, een bergkast met hierin ook de centrale unit van de vloerverwarming. In de riante en lichte woonkamer heeft u een heerlijke Kal-Fire open haard met glasdeur. De woonkamer is met bedrading geheel klaar voor uw eigen Home Cinema installatie. Er is ook een satelliet installatie aanwezig. Aansluitend aan de woonkamer heeft u de beschikking over een multifunctionele ruimte met kamer en suite deuren. Misschien een eigen loungeplek of speelkamer? Alles is mogelijk.
De riante open keuken is voorzien van een kookeiland met inductiekookplaat en een separate Teppanyaki plaat, modern inbouw afzuigsysteem met verlichting en afstandsbediening. Tegenover het kookeiland het afwasgedeelte met een moderne vaatwasser en een Quooker kraan met kokend, warm en koud mogelijkheid en een eigen 5 ltr boiler (2017). In de luxe afgewerkte keuken heeft u verder de beschikking over veel (ingebouwde) kasten met daarin een grote vriezer (6 laden) een hoge en een lage koelkast (ATAG) verder een koffiemachine, combi (stoom)oven en een combi magnetron
(Siemens Studio Line Exclusief en zelfreinigend). Via de keuken komt u in de bijkeuken met een extra keukenblok, de aansluitingen voor de was- en droogmachine en de achteruitgang naar de tuin.
De onder architectuur aangelegde tuin (Zuidoost) is ook bereikbaar via de schuifpui in de woonkamer die toegang geeft tot de overdekte veranda (3.5 x 3 mtr.) met op maat gemaakte hoek lounge bank. In de tuin heeft u de beschikking over meerdere terrassen, twee buiten bergingen met electra. Verder natuurlijk tuinverlichting, buitenkraan en stopcontacten.

Vanuit de hal komt u via de moderne, verlichte trap op de 1e verdieping met een grote overloop met studieplek. Op deze verdieping heeft u de beschikking over 4 ruime kamers met inbouwkasten en een badkamer met bad, inloop douche, dubbele wastafel en toilet. Op deze verdieping is nog de mogelijkheid om een groot dakterras is maken.

Op de tweede verdieping is nu de master bedroom met airco, eigen dakterras met mogelijkheid voor een privé jacuzzi, walk in closet en badkamer met bad, inloop douche en wastafel.
Verder:
• Twee huisnummers
• Twee opritten (mogelijkheid voor parkeren 4 auto’s)
• Houtskeletbouw met stenen buitenmuren
• Buitenmuur afgewerkt met Stucmuur Pearl finish (finish is in kleur en vuil- en waterafstotend)
• Rabatdelen onderhoudsarm
• Zonnepanelen (2017) 18 stuks, nog uit te breiden met 8 extra panelen
• Stadsverwarming
• Warmte terugwin installatie
• Mechanische regelbare luchtventilatie
• Alarm voorbereiding door middel van loze leidingen
• Hardhouten kozijnen
• Hele woning voorzien van vloerverwarming, deze Danfoss installatie is per kamer met een individuele afstandsbediening regelbaar
• Alle kamers voorzien van aansluiting satelliet tv en internet
• Glasvezel aansluiting
• 3 access points voor WiFi (hierdoor zeer goed WiFi in de gehele villa)
• Dakoverstekken voorzien van LED verlichting
• Erfafscheidingen op eigen grond
• Mogelijkheid tot bouw derde verdieping
• Bouw film en compleet bouwdossier aanwezig

Deze zeer riante droomvilla heeft meer mogelijkheden in zich dan wij hier kunnen beschrijven.

Note it concerns a bid from price !!
Living in a dream of a detached villa that is finished to perfection in a perfect location? This is your chance!
The villa is exceptionally tasteful and luxuriously finished in a very consistent modern style, which has created a feeling of luxury, space and tranquility in every room. A house with no less than 8 rooms, 3 bathrooms, a luxurious kitchen, parking for 4 cars on site, around garden and possibility for an office or for example an au pair residence or a “ kangaroo” home. Of course, the location also leaves nothing to be desired. There is a recreational lake and harbor in the vicinity.

The villa is located in the district, Noorderplassen West. This is the most watery district of Almere Stad and with the most forest. Uniquely situated between the Noorderplassen with 240 hectares of open water and existing forest. A lock offers passage to the Markermeer, the forest is an offshoot of the vast Pampushout with hiking and cycling trails. In the district, the quality of the surrounding landscape can be recognized everywhere. The advantage is that the district is already largely finished: the district has two primary schools, childcare, a health center and a supermarket with shops, an animal clinic opposite the bus stop NPW Noord. Public transport is close by and via the Hoge Ring you are in a few minutes on the A6 and from there the Netherlands is at your feet.
Before you enter the house you immediately notice the landscaped front garden.
The villa has two entrances (with its own house number) so that work and private can be separated and you have your own address for your office / company !!!

Layout
The hall gives you access to the separate (work) room, with private bathroom with shower - toilet and sink. Further in the hall the guest toilet, a storage cupboard with also the central unit of the floor heating. In the spacious and bright living room you have a wonderful Kal-Fire fireplace with glass door. The living room is fully wired for your own Home Cinema installation with wiring. The satellite installation is present. Adjacent to the living room you have access to a multifunctional room with room and suite doors. Maybe a private lounge or playroom? Everything is possible.
The spacious open kitchen is equipped with a cooking island with induction hob and a separate Teppanyaki plate, modern built-in exhaust system with lighting and remote control. Opposite the kitchen island the washing area with a modern dishwasher and a Quooker tap with hot and cold possibility and a private 5 ltr boiler (2017). In the luxuriously finished kitchen you also have access to many (built-in) cabinets containing a large freezer (6 drawers) a high and a low refrigerator (ATAG), a coffee machine, combi (steam) oven and a combi microwave.
(Siemens Studio Line Exclusive and self-cleaning). Through the kitchen you enter the utility room with an extra kitchen unit, the connections for the washing machine and dryer and the back to the garden.
The landscaped garden (South) is also accessible through the sliding door in the living room giving access to the covered veranda (3.5 x 3 m.) With custom corner lounge sofa. In the garden you have access to several terraces, two outdoor areas with electricity. Furthermore, of course, garden lighting, outdoor tap and electrical outlets.

Further:
Two house numbers
Two driveways (possibility for parking 4 cars)
Wood sketlet construction with stone exterior walls
Outer wall finished with Stucco Pearl finish (dirt and water repellent and color)
Rabat parts low maintenance
Solar panels (2017) 18 pieces with the possibility to expand with 8 more
City heating
Heat recovery installation
Mechanical adjustable air ventilation
Alarm preparation through empty pipes
Hardwood frames
Whole house with underfloor heating, this is adjustable per room with an individual remote control
All rooms have satellite TV and internet connection
Optical fiber
3 excess WiFi points (because of this very good WiFi in the entire villa)
Roof overhang with LED lighting
Yard separation on own ground
Possibility to build third floor
Build film and complete construction file present

This very spacious dream villa has more possibilities than we can describe here.

Plattegronden

Recent bekeken