Omschrijving

Let op! Deze woning wordt u aangeboden met een bieden-vanaf-prijs (starting price). See English text below.

In de zeer gewilde en kindvriendelijke Literatuurwijk staat deze leuke gezinswoning. De woning kenmerkt zich door drie slaapkamers. De diepe tuingerichte woonkamer is voorzien van een open keuken dat toegang biedt tot de zonnige achtertuin (gericht op het Zuid-Oosten). 
In de nabijheid van een grote buurtsuper, openbaar vervoer (o.a. NS-station Muziekwijk), kinderdagverblijven, basisscholen, het gezondheidscentrum en uitvalswegen naar het stadshart van Almere-Stad en de A6/27. Er zijn veel gratis parkeerplaatsen en een leuk speelplantsoen voor de deur.

Indeling begane grond:  
In de entree/hal bevindt zich de meterkast en een toilet met fonteintje. De tuingerichte woonkamer heeft een deur naar de achtertuin. Er is extra bergruimte in zowel de entrée/hal als in de woonkamer. De open keuken is gelegen aan de voorzijde en voorzien van diverse apparatuur. De tuin is voorzien van een berging en nog een extra tuinhuisje.

Eerste verdieping:  
De overloop geeft toegang tot twee slaapkamers. De badkamer is voorzien van een douche, een badkuip, een tweede toilet en een wastafel.

Tweede Verdieping:  
Op de tweede verdieping is een derde slaapkamer en achter de knieschotten bevindt zich meer bergruimte. 

Bijzonderheden: 
- Gelegen in de zeer gewilde Literatuurwijk;  
- Zeer kindvriendelijk;
- Gratis en veel parkeerruimte voor de deur; 
- Diepe achtertuin; 
- Tuingerichte woonkamer; 
- Open keuken voorzien van diverse apparaten;  
- Drie slaapkamers met extra bergruimte. 

This lovely family home is located in the highly sought-after and child-friendly Literature Quarter. The house is characterized by three bedrooms. The deep garden-oriented living room has an open kitchen that provides access to the sunny backyard (oriented towards the South East).
In the vicinity of a large local supermarket, public transport (including the railway station Muziekwijk), day-care centers, primary schools, the health center and roads to the city center of Almere-Stad and the A6/27. There are many free parking spaces and a nice playground in front of the door.

Layout ground floor:
In the entrance / hall is the meter cupboard and a toilet with fountain. The garden-oriented living room has a door to the backyard. There is extra storage space in both the entrance / hallway and in the living room. The open kitchen is located at the front and equipped with various equipment. The garden is equipped with a storage room and an additional garden shed.

First floor:
The landing gives access to two bedrooms. The bathroom has a shower, second toilet and a sink.

Second floor:
On the second floor is a third bedroom and behind the knee walls there is more storage space.

Particularities:
- Located in the highly sought after Literature Quarter;
- Child-friendly;
- Free and lots of parking space in front of the door;
- Deep back garden;
- Garden-oriented living room;
- Open kitchen with various appliances;
- Three bedrooms with extra storage space.

Kenmerken